PlastiDip: voor vernieuwde velgen!

Verwen uw velgen!
PlastiDip is dé perfecte coating, niet enkel dankzij zijn beschermende functie maar ook omdat het plastidippen van uw banden zorgt voor een totaal vernieuwde en moderne look dankzij het grote aanbod aan kleuren en patronen. Zo kan u uw wagen afwerken met de beste rubber coating die er bestaat en dat in een mum van tijd, voor een lage prijs!

De rubber coating is verkrijgbaar in zowat alle kleuren, dus uw wagen van een restyling voorzien is geen probleem. Daarbij beschermt het uw velgen tegen slijtage veroorzaakt door constante wrijving met de ondergrond en maakt het uw banden ook weerbaarder tegen barse weersomstandigheden zoals wind, regen en sneeuw.

Hoe wij het product gebruiken?

Objecten voorzien van een rubber coating gaan supersnel: door middel van een spuitbus of verfspuit heeft u splinternieuwe banden voor u het weet! Om een optimale bescherming te verzekeren is het aan te raden minstens 4 lagen coating aan te leggen. Als u de dip om één of andere reden van de banden wilt verwijderen dan kan u de coating er gewoon als een folie af trekken. Uw wagen een update geven was nog nooit zo eenvoudig! Vraag een offerte aan en laat u verrassen door de uitgebreide mogelijkheden.

Offerte aanvragen