PlastiDip : de béste rubber coating!

Wat is PlastiDip?
PlastiDip is eigenlijk een vloeibare rubber coating die gebruikt wordt om af te dichten, te isoleren of te beschermen tegen vocht, zuur of elektrische spanning. Het concept is ontstaan in Amerika en is vanwege de populariteit snel in Europa in gebruik geraakt. Naast de primaire functies van PlastiDip zoals bescherming en isolatie kan het objecten zoals auto's, ook een nieuwe look geven. PlastiDip wordt na verdunning aangebracht op het object met een spuitbus of verfspuit, of kan ook gewoon gedompeld of gesmeerd worden.

De voordelen en toepassingen van PlastiDip

PlastiDip heeft een hele reeks aan gebruiksvoordelen: naast de vele mogelijkheden en toepassingen die het biedt is het ook nog eens gemakkelijk te verwijderen. Objecten kunnen heel gemakkelijk een extra beschermlaag krijgen in alle kleuren dankzij PlastiDip. Het kan eveneens gebruikt worden om griplagen op bijvoorbeeld stoelen of klimrekken aan te brengen, of om oneffenheden op een object te camoufleren.

Het gebruik van PlastiDip

PlastiDip kan op tientallen manieren gebruikt worden in huis, tuin en garage. Het product is bestand tegen ruwe weersomstandigheden waardoor bijvoorbeeld koude winters geen probleem vormen. Als de laag PlastiDip na enige tijd toch vervaagt of afslijt - zoals bijvoorbeeld wanneer hij is aangebracht op poreuze of ruwe ondergronden - dan kan die gewoon hersteld worden door middel van een verfspuit of spuitbus. Het is afgeraden PlastiDip met benzine of diesel te bewerken aangezien dat de coating kan doen oplossen of vervagen.

Duurzaamheid
Ook de duurzaamheid van PlastiDip maakt het tot een uitstekend doe-het-zelf product. De coating kan een hele tijd goed blijven zitten als de ondergrond goed voorbereid is en als voldoende lagen zijn aangebracht. Met vier lagen PlastiDip blijft de laag lang intact en in perfecte conditie. Als het dan toch verwijderd moet worden, kan de laag PlastiDip er gewoon als folie worden afgetrokken. Geen prutswerk dus!

De beschermende functie van PlastiDip houdt niet op bij water of vuil: zelfs UV-straling, siliconen en vetten zijn er geen partij voor. Het product is na uitharding bestand tegen alles en blijft daarbij zijn elasticiteit gewoon behouden. Van multifunctioneel gesproken!

Auto Dippen. PlastiDIp is perfect om uw auto een nieuwe look te geven. Niet alleen kan PlastiDip snel worden aangebracht, de lagen zijn daarnaast gemakkelijk te herstellen - en dat in alle kleuren!

Bedrijfswagen Dippen. Voor een restyle van uw bedrijfswagen is PlastDip de perfecte kompaan: bedrijfswagens kunnen gemakkelijk en goedkoop worden voorzien van een volledig nieuwe kleur, en daarbij een optimale bescherming tegen weer en wind.

Velgen Dippen. Ook de kleinere onderdelen verdienen een make-over: het dippen van velgen PlastiDip gaat razendsnel. Zo krijgt uw wagen de extra look en bescherming die PlastiDip zo uniek maken.

De perfecte coating

Het brede gamma aan toepassingen van PlastiDip en de kwaliteit en duurzaamheid die het levert maken het tot het product bij uitstek voor een restyling van uw auto. PlastiDip is waar functionaliteit, gebruikzaamheid én creativiteit elkaar ontmoeten en de perfecte coating vormen voor uw wagen, én meer. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden en laat u verrassen!

Offerte aanvragen